KARABÜK / MERKEZ - Demir Çelik İlkokulu

May

Anasıfı öğrencilerimiz yıl sonu etkinliklerinde aileleri ile birlikte doyasıya eğlendiler.

Nis

Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Nis

Eğitimin her yerde yapılır. Okullarla sınırlı tutmamak lazım. Özellikle Doğa ile baş başa yaşamak eğitimin ve hayatın bir parçasıdır.

Mrt

Bahar lalelerimiz ve yürüyüşümüz çok güzeldi . Doğada tüm canlılarla ortak yaşıyoruz, teması işlendi.

Mrt

Orman Müdürlüğü' nün ahşaptan yapılmış içi dolu kalem kutusu hediyesi okulumuzun 1/ B sınıfında dağıtıldı.

BABALAR HİKAYE OKUYOR PROJESİ

Velilere mesaj gönderilerek her gün yatmadan önce babalarının çocuklara hikaye okuması istendi. Ayrıca okunan hikaye üzerine soru-cevap yoluyla sohbet etmeleri istendi.

Özellikle babaların çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmeleri ve ortak paylaşım fırsatı sunması nedeniyle bu projeyi gerçekleştirme ihtiyacı hissettik. Çocuklardan bazıları babalarının vardiyalı çalıştığı ve babalarını bazen çok az gördüklerini söyledi.

Bir hafta boyunca babalar her gün  hikayeleri okudular. Çocuklar kısa da olsa babalarıyla geçirdikleri zamandan çok mutlu olarak okula geldiler. Heyecanla o anları öğretmenleriyle paylaştılar. Velilerden ve çocuklardan olumlu geri dönütler alındı.

Mrt

Yabancı Dil Karabük'e Yabancı Değil Projesi kapsamında ilkokul kademesinde 'Move and Learn' olarak Karabük Demir Çelik İlkokulu 2-A sınıfında İngilizce dersi 7. Ünite Body Parts konusu dahilinde vücudumuzun bölümleri eğlenerek öğrenilmiştir.

Mrt

Çanakkale lerini Rahmet ve Minnet ile anıyoruz.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında 1-A sınıfı öğrencileri Sportif Faliyetler yaparken.

Mrt

4A sınıfının Yeşilay Haftası kapsamında hazırladığı skeç oynandı.

Okulumuz 3/A ve 3/B sınıf öğrencileri eskrim sporu tanışarak denemeler yaptı

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesinde bu ay Deyimlerimiz ve Atasözlerimiz vardı. Öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.

Şbt

Şbt

Artistik Jimnastik Minikler A ve Minikler B Katogorisinde İl 1. liği ve İl 2. liğini Okulumuza kazandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor ve kutluyoruz.